Tervetuloa meille
Kodit ja ohjelma
Ilmoittautuminen
Taiteilijat
Yhteystiedot
 
 
 
Valitse näytettävä aika: 
Edellinen viikko  Edellinen päivä Seuraava päivä   Seuraava viikko
 
Perhosen muotoinen asumiskone. 21. 4.  

Torstai, 21. Huhtikuu 2005, 19:00 - 21:00

Perhosen muotoinen kissojen asumiskone.

Projektin kolmastoista tapahtuma pidetään Helsingin vehreimmässä ja kukkeimmassa puutarhakaupunginosassa. Siispä tietenkin metsäpolkujen suolampien täyttämässä Merihaassa.


Tämän kertaisena isäntäväkenä toimii burmalaiset kissatiikerit Aakkonen ja Aleksis Kivi. Pietarista kotoisin oleva pirun pippurinen kolmevuotias Aakkonen on juuri muuttanut Kotkan kautta uuteen kotiin Aleksin seuraksi. Siksi on kissojenhoitajan syytä järjestää Aakkoselle tupaantuliaisjuhla kaikilla kissanviiksillä.


Aleksiksella, kunnioitetulla projektimme suojelijalla on jo ikää komeat 14- vuotta. Hän menetti syöpään kuolleen Anglia- siskonsa viime vuoden juhannusaattona. Suruaika lienee nyt kulminaatiopisteessään. Maailmaa myöskin kiertänyt Aleksis näyttää mallia uudelle tulokkaalle miten talonmies Harrista saadaan kaikki mahdollinen hyöty irti. Tämän uus-suomalaisen fuusioperheen elämä täyttyy ravikilpailuista, hiirijahdeista ja jatkuvista kielellisesti rikkaista pyykkipäivistä ilman kemiallisia lisäaineita.


Merimiehet uskoivat aikanaan kissojen pystyvän tyynnyttämään jopa myrskyt! Japanissa elää ja voi hyvin uskomus, että kissat voivat muuttua kuoltuaan henkiolennoiksi. Tämä johtuu buddhalaisesta uskomuksesta, jonka mukaan ihmisen sielu voi tilapäisesti levätä kissan ruumiissa.

Kuten kaikkiin kissoihin, on myös Aleksin ja Aakkosen sisälle syntymäasennettu erityinen laite joka tuottaa suloisuutta.


Kehräävien äänien säestäjäksi iltaan latingin tuo lintuisella sulkasadolla varustautunut Heinäsirkka. Hän on juuri antamassa hyvän kodin kahdelle löytökissalle joista suuremmoinen naukukeisari Nikolai II on jo asettunut taloksi Pikku-Huopalahdessa.

Pitkänlinjan rockmuusikko-toimittajana tunnettu "isokissa" frareeraa vahvalla äänellään lauluissaan mustan soul- ja rythm' blues-tyyliin. Taas on riski että ikkunat lentää karmeineen iloisesti pihalle kun Heinis virittää kitalakea myöten instrumenttinsa nupit kaakkoon.


Gastronomia: Rakaa sydäntä ja silakoita. Kissajumalten kuten Bast´ian kunniaksi tarjoillaan lisäksi kreikkalaista salaattia hyvän viinin kera.Älä ota kesäkissaa! Ota kunnon kotikissa joka saa turvan ja kodin kaikkina vuoden aikoina.Helsingin Eläinsuojeluyhdistys (Hesy) www.hesy.fi
Kodittomien eläinten avustustili:
Nordea 200118- 113063


Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistys www.kodittomatkissat.fi
Kodittomien eläinten avustustili:
Padasjoen Säästöpankki 421211- 25115


Tähän tilaisuuteen mahtuu ilmoitautumalla mukaan täys tusina toisilleen ventovieraita myönteisiä ihmisiä.


Katso video, kesto 4 min 45 sek:

Koti13.mp4 (quicktime)

Koti13.wmv (media player)Takaisin